RSS
Container Icon

Hoh!! Ada Penceroboh!!



Saya sedang diperhatikan!! Arghh tidakkk...!! Baru saya perasan ade orang yang amat2 saya kenali selama 22 tahun sedang menceroboh masuk ke dalam blog QalamCahaya ini... Eeiii...maluuuuunyeee!! Confirm lepas ni kena kutuk sekutuk-kutuknya... Tau la blog ni tak sehebat dan sefofular blog orang tu... =p

Lepas ni saya kena berhati-hati sikit bila nak menulis entri yang akan datang. Tak pasal2 NurQaseh a.k.a DakDek ni kena perli kaw2 punyer... Arrggghhh!! malu! malu! malu!


p/s: Eeeiiii...sibuk jer die..syoh syoh...gi main jauh2...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 kata mereka:

Ahmad Zulfadhli said...

ye ker malu nie.. hehe.. xperla kawan2 nak tengok.. dengan die membaca blog nie, mudah2an saudari akan dapat pahala kerana saudari menyampaikan ilmu yang bermanfaat.. :)

Putera Melaka,
Blog: http://www.puteramelaka.co.cc/
e-Stor Stormreaders: http://www.stormreadersstore.co.cc/

Miliki produk2 ilmiah karya ikon2 popular seperti Dr. Fadzilah Kamsah, Dr. Irfan Khairi, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood, Chef Ismail & ramai lagi di http://www.stormreadersstore.co.cc/ sekarang!

acap said...

woo..kucen rupanye yg prhatikan dia..hihi