RSS
Container Icon

Kalau Berpacaran.....

bismillah...


Hari minggu yang lepas, hari ape ntah saya tak ingat sebab pagi tadi termakan baby semut, saya dan pacar saya pergi membeli belah di Paris... Paris bai! Kami amek flight pukul 11 pagi dan sampai pukul 12 tengah hari... Kejap je dah sampai kan? Sampai je di Paris kami sewa kereta menuju tempat membeli belah yang popular tersebut. Ah malas la nak cakap banyak... Bagi tengok gambar jela ye...




Jangan tengok signboard sebelah kanan...tengok yang kiri jer... Paris taw!




Kami beli 8 pasang kasut. Dah penat pilih kasut, sesi fotografi pun berlaku. Kesian makwe saya yang sorang ni, saya edit sampai nampak macam orang minyak plak... haha.. Sorry sis, awak kate kalau dah edit takpe kan?kan? hahahaha....






Lepas beli kasut, kami beli beg lah pulak... Makwe saya ni dah 18 kali pusing2 kat situ akhirnya dapat jugak sandang beg yang beliau idamkan...







Saya pulak pilih beg jenama ni. Dah dapat yang baru, Fendi saya yang lama boleh letak dalam stor.





kite rehat jap...





Pastu kite nyekik... Kena makan sopan2 ye NurQaseh... :)







Pastu saya pi skodeng. Biasala kat Paris...mende2 ni semua biasa jer. Yang lagi dasat pun ada jugak, tapi malu la saya nak tunjuk. Terasa nak nyanyi pulak,



Kalau berpacaran jangan tunggu JAIM datang
Kalau dah berkenan jangan sampai jadi gersang
lalalala~~~~

Boleh pandang-pandang, boleh pegang-pegang,
duduk rapat-rapat, nanti confirm dapat
lalalala~~~~





p/s : Tak tahulah kenapa Cik NurQaseh suka sangat skodeng orang tapi ntah la, dah jadi habit bila kamera sentiasa ditangan. Dont try this at home ye... (^_^)v


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 kata mereka:

Mohd Hanyzan Al Muari said...

Salam,
Bismillah,
lepas tension disini la sbb dah kalah,ehh boleh pergi PARIS balik hari tak..klu ada nak join...

sekadar nak lepaskan tension...

NurQaseh said...

waalaikumsalam...

tu la pasal.. tensen nih. Camana buleh kalah tak tau la. Pegi paris balik hari jer... hahaha...

misorkid said...

muahahahha
hebatla kita pi "parissss"
ni btol2 edit...gudgirl...
nanti kita g shopping kat narathiwat plak